Služby

03.10.2011 13:42

 

Komplexní údržba zeleně, údržba zahrad - nabídka
 Pro instituce, podniky, státní organizace i jednotlivce zajišťujeme celoroční údržbu zeleně, údržbu zahrad, parků a venkovních pozemků. Vaše venkovní pozemky, parky či zahrady vyžadují aby se o ně někdo celoročně postaral. Pak vám nabízíme naše služby ! 
 
 
 
 
 
Celoroční práce na údržbě zeleně je nezbytná pro zahrady a parky pro udržení jejich dokonalého vzhledu. Bez soustavné a kvalitní údržby zpustne jak zámecký park tak zahrada u rodinného domu. Pravidelná údržba zajistí celoročně příjemný vzhled a ušetří mnoho práce a vynaložených peněz.     
 
 
 
                  Rekultivace travnatých ploch
Doplnění kvalitní zeminy, terénní úpravy, provzdušnění, přihnojení, vyhubení plevelů pomocí selektivních herbicidů, osev travním semenem… 
Tvarování živých plotů
Zástřih keřů na profily komunikací, výškové sestřižení pro lepší přehlednost, zmlazovací a zahušťovací řez. 
Výsadba zeleně
Provádíme stromovou a keřovou výsadbu pro obnovu porostů v udržovaných zahradách. 
Odvoz a likvidace odpadu
Odpad všeho druhu z prováděných prací odvážíme a ekologicky likvidujeme. Biologický odpad se pak dále zpracovává v kompostérii.
 
 
 
 
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Zahradnicke-prace

Josef Krizan
Havlickova 814
Kromeriz
76701


+420603372672


Každý kdo chce založit novou zahradu, či zrekonstruovat stávající zahradu měl by svou prředstavu nejprve konzultovat s odoborníkem, vyvaruje se spousty chyb, usetršří čas a někdy i spoustu peněz


 

Vypracujeme návrh zahrady ZDARMA

Součástí každého návrhu zahrady je i položkový rozpočet. U nás za návrh zahrady neplatíte ani korunu a neúčtujeme si ani peníze za schůzky a poradenství.

Toto platí samozřejmě jen pro klienty, kteří si s námi dohodnou i následnou realizaci zahrady.


Naše cíle:
Poskytnout naším zákazníkům komplexní služby, návrhy, realizace a údržby zahrad tak, aby zahrada splňovala všechny individuální požadavky a brala ohled na celkovou harmonii s okolím. Naším cílem je vytvoření jedinečných a krásných zahrad, které vyjadřují osobitost zákazníků.